Test medewerker

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij erop gericht om onszelf en de organisatie continu te verbeteren. Met een leergerichte houding werken we aan prestaties om gezamenlijk te werken aan hetzelfde doel: kwalitatief samenbouwen!

Voor de verdere ontwikkeling van Hortec zijn wij op zoek naar een:

Test medewerker die elektronica kan testen, fouten kan opsporen en kan repareren.

Wil jij binnen onze organisatie deze rol vervullen met als doel de hoge kwaliteit die klanten van Hortec verwachten waar te maken? Als dit ook jouw wens is, weet jij dan het verschil te maken door:

  • Goed technisch inzicht;
  • Goede analyse kunnen maken;
  • Problemen bij testen producten adequaat op te pakken;
  • Kwaliteitsafwijkingen analyseren en met verbetervoorstellen te komen;

Past Hortec Electronics bij jouw ambitie? Essentieel binnen deze functie is een sterke drive, zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken en flexibel te zijn. Omdat we vooraf graag verwachtingen managen gaat onze voorkeur uit naar iemand die minimaal beschikt over een afgeronde MBO-4 opleiding, met enkele jaren ervaring of die zich vanuit de studie het vak eigen willen maken. Je komt terecht in een team waarbij iedereen een passie voor techniek heeft.

Als je interesse is gewekt, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie per email. Je kan deze sturen naar info@hortec.nl