SMD operator

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij erop gericht om onszelf en de organisatie continu te verbeteren. Met een leergerichte houding werken we aan prestaties om gezamenlijk te werken aan hetzelfde doel: kwalitatief samenbouwen!

Voor de verdere ontwikkeling van Hortec zijn wij op zoek naar een:

SMD operator die met ons SMD team de nieuwe lijn steeds beter laat presteren.

Wil jij binnen onze organisatie deze rol vervullen met als doel onze machinelijn steeds effectiever en efficiënter te maken? Als dit ook jouw wens is, weet jij dan het verschil te maken door:

  • Nauwkeurig en kritisch te werken;
  • Orders te picken;
  • Componenten te labelen;
  • Feederbanken op- en af te bouwen;
  • Kwaliteitsafwijkingen te herkennen en met verbetervoorstellen te komen;
  • Voorbereiden van het SMD programma;

Past Hortec Electronics bij jouw ambitie? Essentieel binnen deze functie is een sterke drive, zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken, flexibel te zijn en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel te hebben voor je werkzaamheden. Omdat we vooraf graag verwachtingen managen gaat onze voorkeur uit naar iemand die minimaal beschikt over een afgeronde MBO-3 opleiding, met enkele jaren ervaring of die zich vanuit de studie het vak eigen wil maken. Affiniteit met elektronica  en assemblage hiervan is een must. Het is onze insteek dat je de ambitie hebt om te leren en door te groeien naar SMD operator. Je komt terecht in een team waarbij iedereen een passie voor techniek heeft.

Als je interesse is gewekt, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie per mail. U kunt deze sturen naar info@hortec.nl